Killzone: Shadow Fall demózás a Late Night with Jimmy Fallon showban.

Emlékeztek még a Killlzone 2 legelső trailerére? Akkoriban mindenki el volt ámulva, hogy milyen fantasztikus grafikai minőséget láthattunk, de aztán a megjelenéskor kiderült hogy egy előre elkészített CGI videó volt az egész.

A minapi Playstation 4 bejelentésekor láthattunk egy videót az egyik készülő premierjátékból, a Killzone: Shadow Fall-ból. Bár az egész videó megdöbbentően szép volt, jópáran elkezdtek kételkedni, hogy itt is eljátszák ugyanazt a dolgot mint a 2. rész esetében, aztán majd a teljes játék egyáltalán nem így fog kinézni.

Ennek a dolognak ellentmond az a tény, hogy a játék korábban látott demóját kipróbálhatták a vendégek a  Late Night with Jimmy Fallon showban, ahol is egy külön odavitt Playstation 4 devkiten futott a játék. A videót megnézve láthatjátok, hogy nem ugyanazt a videót láthatjuk mint a bejelentéskor, hisz az is megfigyelhető hogy a kevésbé jártas vendég, milyen hibákat ejt, illetve hogy irányítja a játékot. Minden más viszont teljesen ugyanaz mint a bemutatón, szóval tényleg így fog kinézni remélhetőleg az új Killzone. ( szerk: a teljesen egyértelmű halhatatlanságról most ne beszéljünk. :D )

Azóta történt

Előzmények