Kilépett a korai hozzáférésből a Realpolitiks II

A Jujubee grand strategy játékának végső kiadása már elérhető Steamen.

A 1C Entertainment és a Jujubee örömmel jelenti be, hogy a modern korban játszódó, valós idejű grand strategy játékuk, a Realpolitiks II, melyben bármilyen jelenlegi nemzet felett átveheted az irányítást, hogy világuralomra törj, kilépett korai hozzáférésből.

A játék 2020. november 18-án jelent meg korai hozzáférésben, és azóta 13 frissítést kapott, melyek számos a közösség által kért fejlesztést, változtatást és új funkciót vezettek be. A Mod Tool segítségével a játékosok továbbá saját szcenáriókat, egyedi térképeket, egységeket, épületeket, karaktereket, projektfákat és sok mást hozhatnak létre.

A folytatás egy modern csavart visz a klasszikus grand strategy műfajba, ahogy bármelyik aktuális nemzetet vezetve kísérelsz meg uralomra törni a globális szuperhatalmas között. Menedzseld nemzeted gazdaságát, technológiáit és katonaságát, vesd be diplomácia eszközeid, építs ki lenyűgöző kémhálózatot, és készülj fel szembenézni olyan globális fenyegetésekkel, mint a terrorizmus, a járványok és az éhínség. Az első részhez képest a Realpolitiks II a játékmenetet kiterjesztve egy sor új funkciót, eszközt és stratégiát vezet be, amiket bevethetsz céljaid eléréséhez. Az intelligens mechanikák olyan elemekkel lettek továbbfejlesztve, mint az ellenfeleid lépéseinek követésében kulcsszerepet játszó kém egységek, a katonai hadműveletek megtervezésére még több lehetőséget biztosító átdolgozott harcrendszer, a rendkívüli szabadságot és döntési lehetőségeket kínáló továbbfejlesztett menedzsment rendszer és sok más.