2017. október 20., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Xbox One rovat

Kicsit korábban jön a Gears of War 4

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: NeoGAF

Sajnálatos módon pontos megjelenési dátumot továbbra sem tudunk, de már szinte biztos, hogy ősszel érkezik a széria új része.

Hirdetés

A tegnapi napon zajlott le a Gears of War profi liga első szezonjának a döntője, amely esemény alatt volt egy rövid beszélgetés is a sorozat 4. részének fejlesztőivel. A legtöbben arra vártak, hogy kapunk egy megjelenési dátumot, valamint kiderül, hogy mikor is érkezik a multiplayer béta, de sajnos nem így történt, viszont egy kisebb információt azért kaptunk. Az eredeti bejelentés szerint a Gears of War 4 valamikor idén év végén, az ünnepi időszakban érkezett volna, most azonban úgy tűnik, hogy már ősszel meg fog jelenni. (remélhetőleg valamikor szeptember-október környékén)

Akik anno megvették a Gears of War: Ultimate Editiont, azok ugyebár részt vehetnek majd a Gears 4 béta tesztelésén, amelyről egyelőre csak annyit tudni, hogy valamikor tavasszal érkezik. Új információkat a 4. epizódról remélhetőleg a január 15-én megjelenő hivatalos Xbox magazinban kapunk majd.

Előzmények

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.