Kevesebb mint két hét múlva jön a The Division első komolyabb extra tartalma

Március elején már láthattunk egy tervezetet, hogy az Ubisoft milyen tartalmakkal szeretné bővíteni a The Division az első évben. Az áprilisi ingyenes frissítésről a minap végre lehullott a lepel, így megtudhattuk, hogy az új tárgyak, fegyverek, kiegészítő modulok mellé érkezik végre az Incursion játékmód, amelyet két nehézségi szinten próbálhatunk ki. Itt drónok ellen is harcolnunk kell majd, valamint egy csapatszállító is megkeseríti a játékosok életét majd.

Megjelennek a világos-zöld színű gear szettek is, amelyek külön-külön gyengébb tulajdonságokkal rendelkeznek mint a high-end felszerelések, de ha valaki az összeset összegyűjti, akkor extra tulajdonságokat kap a karaktere. A Dark Zone-ban óránként érkezik egy ritka tárgyat/fegyvert tartalmazó supply drop, amelyet a leggyorsabb játékosok tudnak csak megszerezni.(azonnal a mienk lesz, nem kell kimenekíteni őket) Ezeket nagyon erős gép ellenfelek őrzik majd, így egyedül értelmetlen lesz megcélozni ezek beszerzését.

Mindezek mellett megváltozik a napi küldetés rendszere is, a hard és challenge módok mellett kisebb assignemtek is megjelennek, ezek teljesítésével (ölj meg bizonyos számú NPC-t, kraftolj le valamit többször stb.) Phoenix Credit és Division Tech lesz a jutalmunk. A 30-as szint elérése után a Gear Score nagysága mutatja majd meg az fejlettségünket, ez hasonlóan működik majd körülbelül mint a Destiny Light rendszere.

Végre hivatalosan is elérhető lesz a tárgycsere, igaz csak csapaton belül és csak két órán keresztül csereberélhetjük tárgyainkat/fegyvereinket a biztonsági kapuknál. Végre lesz spectator mód is, vagyis halál esetén nem a hullánkat kell majd bámulni akár hosszú percekig, hanem az életben maradt társainkat nézhetjük, amíg fel nem élesztenek minket.

Az április 12-én érkező frissítés teljesen ingyenesen elérhető lesz mindenki számára, és természetesen a fentieken túl kisebb-nagyobb javítások is érkeznek majd időközben, a mai napon például javítják a különböző boss farmolási lehetőségeket is.

Azóta történt

Előzmények