Készül a Trollhunters Defenders of Arcadia

Videojáték készül a népszerű és díjnyertes Netflix animációs sorozatból, a premier szeptemberben várható.

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe, az Outright Games és a Universal Games and Digital Platforms ma izgatottan jelenti be legújabb videojátékukat, a DreamWorks Trollhunters Defenders of Arcadia-t, ami 2020. szeptember 25-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re.

A DreamWorks Animation és az Academy Award-díjas filmkészítő, Guillermo del Toro nagysikerű Emmy-díjas Netflix sorozata inspirálta, a Wayforward gondozásában készülő akció-kalandjáték ezen a nyáron fog megjelenni az eredeti műsor olyan tehetséges szinkronszínészei közreműködésével, mint Emile Hirsch, Charlie Saxton és David Bradley.

A DreamWorks Animation Tales of Arcadia trilógiája a Trollhunters, 3Below és a Netfix kínálatába idén megérkező, várva várt új Wizards sorozatból tevődik össze. A trilógia Arcadia Oaks látszólag átlagos városárában játszódik, ami varázslatos és misztikus vonalak közepén fekszik, ami miatt olyan másvilági lények csatái kereszttüzébe kerül, mint trollok, idegenek és varázslók. Az új játék a DreamWorks Trollhunters Defenders of Arcadia egy a három sorozat különböző világai között játszódó vadonatúj történetet mutat be, és kulcsnarratívaként szolgál a trilógia egyesítésében.

„A DreamWorks Trollhunters: Defender of Arcadia egy magával ragadó és autentikus új kalandra invitálja a játékosokat, ami bemutatja a sorozat alappilléreit, a barátságot, a hűséget és a fantáziát. mondta Jim Molinets, SVP of Production, Universal Games and Digital Platforms. „A rajongókat éveken át kielégítő merész és kreatív történetet kiterjesztve a játék szórakoztató és meglepő módokon kelti életre Arcadia Oaks élénk világát.”

„Rendkívül megtisztelő, hogy ilyen szerves részesei lehetünk a sorozatnak” mondta Terry Malham, CEO, Outright Games. „A Tales of Arcadia trilógia kiemelkedő a streaming tartalmak világában a sorozat széleskörű tartalmain dolgozó hihetetlen tehetségeknek köszönhetően. Az, hogy játékunk részese lehet mindennek és olyan ismert fejlesztővel dolgozva hozhatjuk össze, mint a Wayforward olyan, mintha egy álmunk vált volna valóra.”

A játék főbb jellemzői:

  • Szinkron világsztárok: Vadonatúj felvételek a játékhoz a Netflix sorozat sztárjaitól, mint:
    • Emile Hirsch mint Jim Lake Jr.
    • David Bradly mint Merlin
    • Charlie Saxton mint Toby
    • Lexi Medrano mint Claire
  • Egy eredeti történet: Lépj be a Trollhunters világába Jim Lake Jr. szerepében, és készülj fel a Time-pocalypse megállítására.
  • Találkozz ismerős arcokkal: Utazz be egyedi világokat kedvenc karaktereiddel a nagysikerű sorozatból.
  • Légy te Arcadia hőse: Fejleszd páncélzatod és képességeid, hogy minden eddiginél erősebbé válj, és hívj segítségül közkedvelt karaktereket a helyi kooperatív módban.