Készül a Captain Tsubasa - Rise of New Champions

Az árkád labdarugó játék a tervek szerint valamikor idén érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re.

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe nem sokkal ezelőtt bejelentette a Captain Tsubasa sorozaton alapuló új árkád labdarugó játékát Captain Tsubasa: Rise of New Champions-t, ami 2020-ban fog megjelenni PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re. Ezzel az új alkotással a szigetországon kívüli rajongók első alkalommal merülhetnek el egy Tsubada kapitány videojátékban, ami üdítő színfolt lesz a műfajban lenyűgöző megjelenésével, valamint a sorozatból ismert lélegzetelállító akcióval és káprázatos kapura lövésekkel. A program animeszerű grafikát, elérhető játékmenetet, valamint számos játékmódot tartogat a focirajongóknak a pályán és a kispadon egyaránt.

„A Captain Tsubasa licenc megszerzése és egy ilyen labdarúgó játék elhozása a nyugati közönségnek olyan, mintha egy álom válna valóra” mondta Hervé Hoerdt, Senior VP, Marketing, Digital & Content, BANDAI NAMCO Entertainment Europe.

A Captain Tsubasa: Rise of New Champions nem csak a manga rajongóinak készült, hanem a világ összes futball kedvelőjének!

Azóta történt