Kaptunk néhány kisebb információt a The Witcher TV sorozatról

A Netflix-re készülő széria írója és egyben produkciós vezetője írt ki Twittere néhány részletet a projekttel kapcsolatban.

A tavalyi év egyik legnagyobb bejelentése volt, hogy készülőben van a The Witcher televíziós sorozat, amely a tervek szerint Netflix-en lesz látható. Az utóbbi hónapokban szinte semmilyen hivatalos részletet nem hallottunk a témában, nemrég azonban a széria írója, produkciós vezetője Lauren S. Hissrich írt ki Twitterre néhány érdekesebb információt a projektről.

Ami talán az egyik legfontosabb dolog, hogy jelenleg még nem tudni, hogy kik lesznek a főszereplők, bár Ríviai Geralt szerepére lenne jó néhány megfelelő színész. Az író elmondta, hogy a Netflix 8 részt rendelt be a sorozatból, és bár ez kevésnek tűnhet, mégis kerek, lezárt szezont kapunk. Amennyire csak lehet gyorsan dolgoznak, így ki tudja, talán már 2020-ban megkapjuk a sorozatot, de ez sok mindenen múlik. Ami számunkra érdekesebb lehet, hogy a teljes évad Kelet-Európában forog majd, de a pontos helyszíneket egyelőre még nem ismerjük. A pilot rész forgatókönyve már kész van, a többi epizód egyelőre még csak ötletelés szintjén létezik.

Azóta történt