Júlisban jön a Neo: The World Ends With You

Elsőként PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re érkezik a játék, később érkezik a PC-s verzió.

A Square Enix bejelentette, hogy akció-szerepjátéka, a The World Ends with You folytatása, a NEO: The World Ends with You július 27-én fog megjelenni PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re. Az RPG klasszikus várva várt folytatása a főszereplő Rindo történetét követi, ahogy felfedezi Tokió szívét, és felfedi a veszedelmes élet-halál harcokkal teli „Reaper’s Game” titkait, melybe őt is belekényszerítették. Az játék új előzetese bemutatja az új karaktereket, az élénk és divatos felszerelés rendszert, a hiperstílusos és akciódús harcrendszert és sok mást.

A NEO: The Worlds Ends with You az anime stílusú Shibuya utcáit pörgős játékmenettel, Takeharu Ishimoto (THRILL Inc.) által szerzett zenékkel, és egy különleges történettel kombinálva alkot egy felejthetetlen élményt. A játékosok kedvükre fedezhetik fel és élvezhetik a nyüzsgő város látványát, hangjait és kultúráját, küzdhetnek szörnyekkel szövetségeseik oldalán a pörgős összecsapásokban, és tudhatnak meg többet a „Reaper’s Game” játékról, ahogy próbálják megváltoztatni sorsukat.

Azóta történt

  • Neo: The World Ends with You teszt

    A The World Ends with You egy igazi kultjáték volt Nintendo DS-en – ünnepelt, de anyagilag sikertelen. Ez a kombináció ritkán eredményez folytatást, de 14 év után most ez mégis megtörtént!