Jövőre jön az új Need for Speed játék

Tavaly novemberben jelent meg elsőként konzolokra a Need for Speed, amely a széria egyfajta rebootjának volt tekinthető. A játékmenetben kicsit próbáltak az Underground-Most Wanted érában visszamenni, ez egyeseknek tetszett is, azonban nem mindenki örült a választott témának. A játék folyamatosan kapta a frissítéséket, idén márciusban pedig PC-re is megérkezett a játék néhány extrával. A minap a fejlesztők egy infógrafikát adtak ki, amelyen látható néhány érdekes adat is, de a lényegesebb infó, hogy kiderült, a Ghost Games dolgozik már a legújabb Need for Speed játékot.

További részletet nem tudni, a program valamikor 2017-ben jelenik meg, remélhetőleg a fejlesztő csapat tanult a tavaly rész hibáiból és végre egy mindenki által élvezhető új részt kapunk majd.

Előzmények

  • Need for Speed bemutató és videoteszt

    A sorozat legújabb változatával egy teljes rebootot akartak adni a jól ismert játéknak, ez sikerült, de aki nem volt oda az Underground feelingjéért, az ezt lehetőleg kerülje!

  • Need for Speed előzetes

    Idén ünnepelte huszonegyedik születésnapját a legendás játéksorozat, az új, utótag nélküli rész pedig sokak örömére ismét visszatér az éjszakai, illegális versenyek világába és elég jónak ígérkezik.