Jövőre jön a Gigantosaurus: Dino Kart

A gyerekeknek szóló dinoszaurusz franchise soha nem látott módon kelti életre Cretaciát egy négy-játékos versenyzős mókában

Az Outright Games a Cyber Group Studios-zal együtt bejelentette, hogy a Gigantosaurus: Dino Kart 2023-ban jelenik meg. A játék Nintendo Switch, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC és Google Stadia platformokon lesz elérhető. Versenyezz Cretacián egy akcióval teli gokartbajnokságban, amely majdnem akkora, mint Gigantosaurus étvágya! A játékosok versenyezhetnek a barátaik és családjuk ellen, akár automatikus kanyarodással és a képernyőn megjelenő, Mazu az okos Ankylosaurus által felolvasott tippek segítségével.  Akár négy játékos játszhat egyszerre az osztottképernyős többjátékos mód segítségével az igazi családi kalandért!

Válassz nyolc különböző karakterből, beleértve Bill-t, Mazu-t, Rocky-t és Tiny-t, és száguldj tizenöt cretaciai pálya körül, amelyek mindegyike tele van menő akadályokkal és poweruppokkal. Gyűjts különleges képességeket a pályán, hogy levághasd a pályát vagy egy jetpack segítségével lendületelőnybe kerülhess és megnyerhesd a versenyt, miközben elkerülöd a Gigantosaurust, a legnagyobb és leveszélyesebb dinoszauruszt a vidéken.

A Gigantosaurus: Dino Kart a sikeres animációs Tv sorozaton alapszik, a Gigantosaurus-on, amely világszerte a Disney+ és Netflix streamingszolgáltatóknál érhető el. A Cyber Group Studios által készített sorozat már 3 évadnál jár és összesen 52 tizenegy perces részt mutatott be, maga a sorozat pedig Jonny Duddle, a Bonnier Books UK Ltd által kiadott könyvén alapszik, amely több, mint 600,000 példányban kelt el világszerte. Az animációs sorozat négy fiatal dinó kalandját követi – Rocky, Bill, Tiny és Mazu – miközben küldetésekre indulnak, hogy felfedezzék a világukat, szembenézzenek a félelmeikkel, összedolgozzanak a problémák megoldásának érdekében és többet megtudjanak magáról a rejtélyes Gigantosaurusról – és persze rengeteget szórakozzanak ez idő alatt.

Azóta történt

  • Star Trek Prodigy: Supernova teszt

    A legendás sci-fi univerzumba invitál az Outright Games legújabb játéka, természetesen a legfiatalabb korosztályt becélozva, néhány jópofa ötlettel.