Jövőre jelenik meg a Batman: Arkham Knight

A Rocksteady Studios 2009-ben indította útnak az Arkham sorozatot, amelyben a DC Comics népszerű hősét, Batmant állította a középpontba. Az első két epizód történetének megírásához a veterán képregényírót, Paul Dinit kérték fel, aminek következményeként olyan hírhedt ellenfelekkel találkozhattunk, mint Joker vagy Hugo Strange. A 2013-ban kiadott Origins epizód tulajdonképpen egy előzmény volt, így a valódi folytatásra várni kellett.

A fejlesztők ezt idén márciusban jelentették be, az hamar kiderült, hogy új ellenfelet kapunk, azonban a megjelenési dátumra várni kellett. Úgy tűnik azonban, hogy csak eddig, a legújabb értesülések szerint ugyanis a Batman: Arkham Knight 2015. június 2-án érkezik, a tehetősebbek pedig két gyűjtői változatot is megvásárolhatnak. A Limited Edition és a Batmobile Edition tartalmazni fog egy fémtokot, egy 80 oldalas művészeti könyvet, egy képregényt, valamint különböző skin-pakkokat is. A legnagyobb különbség azonban, hogy míg előbbi mellé egy szobrot, addig az utóbbihoz egy átalakulni is képes Batmobile-t csomagolnak.

A gyűjtői változatok elég komoly árcédulát kaptak, ugyanis a szobort tartalmazó csomag 120 euróba, a járművet tartalmazó pakk pedig 200 euróba fog kerülni.

Azóta történt

Előzmények