Jövőre érkezik a Neo: The Worlds Ends With You

Több mint 13 év után kap folytatást az eredetileg Nintendo DS-re megjelent program.

A Square Enix ma bejelentette nagysikerű akció-szerepjátéka, a The World Ends with You folytatását NEO: The World Ends with You címen, ami 2021 nyarán fog megjelenni PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re. A program Shibuya utcáira kalauzolja a játékosokat, ahol túlélésért folytatott élet-halál harcra kényszerülnek a „Reapers Game” részeként. A játékosok Rindo szerepében fedezhetik fel Tokió szívét, ahogy felfedik a rájuk kényszerített halálos játék rejtélyeit.

A játék egyedi és képregények inspirálta stílusban kelti életre a modern Shibuya utcáit. A játékosok kedvükre fedezhetik fel és élhetik át a nyüzsgő város látványát, hangjait és kultúráját, küzdhetnek szörnyekkel szövetségeseik oldalán a pörgős összecsapásokban, és teljesíthetnek küldetéseket, ahogy próbálják megváltoztatni sorsukat. A premier pontos dátuma még egyelőre nem ismert, azt a későbbiek folyamán jelentik be a fejlesztők.

Azóta történt

  • Neo: The World Ends with You teszt

    A The World Ends with You egy igazi kultjáték volt Nintendo DS-en – ünnepelt, de anyagilag sikertelen. Ez a kombináció ritkán eredményez folytatást, de 14 év után most ez mégis megtörtént!