Jövőre érkezik a Battlefield Hardline

A Battlefield 4-et kísérő technikai nehézségek okán sokan kétkedve fogadták, hogy még idén új rész debütált volna a sorozatból. A Hardline alcímet viselő alkotás ráadásul sok tekintetben merészre sikerült: az E3-as bejelentést követően  azonnal nyüstölni lehetett a béta változatát, amelyből a sok-sok technikai hiba mellett az is kiderült, hogy a városokba szorított rablók kontra pandúrok játékmenet nem feltétlenül a kívánt irányba terelgeti a sikersorozat útját.

Az Electronic Arts. kisebb gondolkodási idő után úgy döntött, hogy nem ismétli meg a Battlefield 4 blamáját és inkább a kiadás előtt igyekszik időt biztosítani a fejlesztőknek arra, hogy kijavítsák a játék esetleges hibáit és arrébb csúsztatta a megjelenést jövőre. Három okot neveztek meg a készítők: növelni szeretnék a játék stabilitását, mélyíteni szeretnék a zsarudrámák útján lépkedő történetet, és a rajongók által hiányolt innovációt, a Battlefield-életérzést szeretnék beletömködni a multiplayerbe. Pontos dátumot a későbbiekben közölnek majd, attól függően, hogy hogyan halad a fejlesztés.

Késik a Battlefield Hardline

Azóta történt

  • Battlefield Hardline: mocskos zsaruk

    Bár a játék megjelenését jövőre tolták, ez nem azt jelenti, hogy leáll a játék marketingje, sőt, a fejlesztők most a sztoriról meséltek, kihangsúlyozva, mennyire fontos lesz a kampánymód.

  • EA Access: előfizetésért játszhatunk

    Az egyik legnagyobb kiadó, az Electronic Arts bejelentette prémium előfizetéses modelljét: öt dolcsiért havonta nyüstölhetjük a kiadó terméket, Xbox One-on.

  • Az EA Access-hez nem kell Xbox Live Gold

    Pár napja jelentették be az EA játékbérlős szolgáltatását Xbox-ra, a tárgyalások pedig azóta is folytak a kiadó és a célplatformot birtokló Microsoft között.

  • Gamescom 2014: Battlefield: Hardline multi

    Új játékmódot fedtek fel a jövőre halasztott Battlefield folytatásból, a Hardline-ból, amelyben a rendőrök mindent megtesznek majd, hogy ártatlan túszokat szabadítsanak ki.

Előzmények