Hirdetés

Jövő hónapban jön a Puyo Puyo Champions

Hirdetés

A SEGA nemrég bejelentette, hogy a Puyo Puyo Champions (Ázsiában Puyo Puyo eSports) 2019. május 7-én megérkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re. Akár képességeidet szeretnéd tovább csiszolni, akár csak most ismerkedsz a színes puzzle sorozattal, a Puyo Puyo Champions a tökéletes választás! 24 szerethető karakterével és az elérhetőségre törekvő új funkcióinak köszönhetően végre bármilyen képességű játékos kipróbálhatja magát a Puyo Puyo világában.

A Puyo Puyo Champions lehetőségei:

  • Szabályok – A globális internetes kompetitív többjátékos módra fókuszálva a Puyo Puyo Champions a közönségkedvenc Puyo Puyo 2 (Tsu) és Puyo Puyo Forever szabályain alapul, valamint tartalmazza a népszerű Fever módot is, amiben előre összeállított láncokkal győzheted le ellenfeled.
  • Tournament mód – Mutasd meg mit tudsz a teljesen új, 8 fős Tournament módban, amiben lokálisan csaphatsz össze barátaiddal vagy családoddal.
  • Feljavított visszajátszás – Sikerült összehoznod egy pusztító sorozatot? Az automatikusan mentett visszajátszások mellett a Battle History egy idővonalon is bemutatja legjobb pillanataidat a játékban pecsétekkel kiegészítve, így sosem kell azon aggódnod, hogy valamiről lemaradsz.
  • Eredeti szinkron – A játékosok az eredeti japán szinkronnal, valamint akár angol, francia, német vagy spanyol felirattal is élvezhetik a játékot.
  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

  • Puyo Puyo Champions teszt

    Megérkezett a híres puzzle franchise legújabb tagja, de a Puyo Puyo Champions sajnos nem jó ajánlólevél a Sega patinás sorozata számára.