Jövő hónapban jön a Ni No Kuni II: Revenant Kingdom első kiegészítője

A két hét múlva érkező bővítmény mindenki számára ingyen letölthető lesz.

Márciusban jelent meg a Ni No Kuni II: Revenant Kingdom, amely nem csak a kritikusok, hanem a játékosok számára is pozitív élmény lett. Hamarosan érkezik (Augusztus 9.) a játékhoz az első kiegészítő, amely az Adventure Pack címet kapta. A bővítmény új kihívásokat kínál a tapasztaltabb játékosoknak, többek között további Faraway Forest szinteket, melyek teljesítését követően új kosztümöket szerezhetnek Evannak és más karaktereknek. Emellett új főellenfelekkel is összemérhetik erejüket Blackhart és Zeta személyében, a történet befejeztével pedig újabb küldetések nyílnak meg, amiket teljesítve egyedi jutalmakban részesülhetnek.

[+]

A második DLC télen érkezik egy új rejtélyes helyszínnel, melyen a játékosoknak izzasztó kihívások és hatalmas ellenfelek egész sorával kell szembenézniük, miközben megpróbálják elérni a legmélyebb szintet – ami igazán értékes jutalmakat rejt! A harmadik DLC jövő év elején lesz elérhető, ami új tartalmakkal és funkciókkal, valamint egy teljesen új sztori kiegészítővel fogja kibővíteni a játékot. További részletek később várhatók.

Előzmények

  • Ni no Kuni II: Revenant Kingdom teszt

    Az első rész a Studio Ghibli segítségével minden idők egyik legbájosabb japán szerepjátéka lett. A folytatás ebből sokat elveszít, de így is kínál vagy 30 kellemes órát.