Jövő hónapban jelenik meg az Outlast II

A Red Barrels berkeiben készülő Outlast II eredetileg még tavaly megjelent volna, azonban a készítők úgy döntöttek, hogy elhalasztják a premiert és csak idén érkezik a folytatás. A pontos érkezés dátumát eddig nem ismertük, azonban a minap végre megtudtuk, hogy jövő hónapban érkezik a horrorjáték új epizódja.

A fenti képen látható Outlast Trinity nevű kiadás azok számára lehet kecsegtető, akiknek az első rész, és annak DLC-je kimaradt, azonban fontos megjegyeni, hogy ez a csomag kizárólag lemezes változatban lesz kapható.(PC-re sajnos nem érkezik) Az Outlast II április 25-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, valamint PlayStation 4-re.

Azóta történt

Előzmények

  • Top 10 horror játék

    A januári hónap egyik legérdekesebb alkotása az új iránnyal próbálkozó Resident Evil 7, melynek apropójából összeállítottunk egy horror játék toplistát.

  • Games With Gold játékok decemberben

    Az év utolsó hónapját Hong Kong-i zsaruként, városi autóversenyzőként, ügyes kalandorként és egy horror főszereplőjeként tölthetjük el.

  • Frissítve! Outlast II demó érkezik a mai nap folyamán

    Frissítve - PC-re és Xbox One-ra is tölthető már. - PlayStation 4-re már tölthető a jövőre megjelenő horror játék demó változata, vélhetőleg a PC-s és az Xbox One kiadásra sem kell túl sokat várnunk.

  • Csak jövőre jelenik meg az Outlast II

    Az eredeti tervek szerint idén ősszel érkezett volna a horror széria 2. része, azonban a játék csak 2017 elején jelenik meg.