Jövő hónapban érkezik a Ni No Kuni II: REVENANT KINGDOM következő kiegészítője

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe örömmel jelenti be, hogy a Ni No Kuni II: REVENANT KINGDOM következő kiegészítője, a The Tale of a Timeless Tome 2019. március 19-től lesz elérhető külön, illetve a Season Pass részeként PlayStation 4-en és PC-n. A  bővítmény Even és barátai teljesen új kalandját mutatja be, valamint tartalmaz két további Method-ot és az új Solosseum Slog helyszínt is.

  • Új Történet – Az eredeti Ni No Kuni: Wrath of the White Witch rajongói számára biztosan ismerős lesz Conductor, a szmokingot viselő rejtélyes nyúl. Ez a kizárólag az álomvilágban megjelenő titokzatos lény lesz a kezdőpontja egy vadonatúj kalandnak.
  • Új Method – A játék a „Wizard’s Companions” és „Martha’s Method” opciókkal bővül, amikkel további lehetőséget ad a játékosoknak harcstílusuk testreszabására.
  • Új harctér – A kiegészítő része az új Solosseum Slog helyszín is, ahol a játékosok miután megnyitották királyságukban, pusztító ellenfelekkel nézhetnek szembe vadonatúj jutalmakért.

Előzmények

  • Ni no Kuni II: Revenant Kingdom teszt

    Az első rész a Studio Ghibli segítségével minden idők egyik legbájosabb japán szerepjátéka lett. A folytatás ebből sokat elveszít, de így is kínál vagy 30 kellemes órát.