Jövő év elején PlayStation 5-re is megjelenik a Nioh sorozat

A nextgen változatok mellé PC-re is megjelenik a 2. rész, valamint a gyűjteményes kiadás PS4-re is beszerezhető lesz.

A Team Ninja által fejlesztett Nioh sorozatot a téma kedvelőinek nem kell bemutatni, azonban biztosan akadnak olyanok, akik még nem szerezték be a két epizódot, vagy esetleg arra vártak, hogy a csapat feltuningolja kicsit a programokat és kiadják azokat PlayStation 5-re is. Nos a türelem rózsát terem, pontosabban ezúttal Nioh kollekciót, a kiadásért felelős Koei Tecmo ugyanis a következő kiadásokat jelentette be:

  • Nioh 2 – The Complete Edition (PlayStation 4, PC-Steam)
  • Nioh 2 Remastered – The Complete Edition (PlayStation 5)
  • Nioh Remastered – The Complete Edition (PlayStation 5)
  • The Nioh Collection (PlayStation 5)

Míg a PlayStation 4-es csomag egy szimpla komplett kiadás az összes játékkal és mindegyik DLC-vel, addig a PC-s Nioh 2 többek között a 144Hz-es és ultraszéles kijelzőket is támogatja majd, valamin teljes egér-billentyű támogatással is rendelkezni fog. Ami érdekesebb az a PlayStation 5-ös verziók, ezek ugyanis akár 4K/120FPS módban is játszhatóak lesznek.

A PC-s verzió előzetese

Az összes új kiadás megjelenése 2021. február 5-én várható, némi extra információként pedig érdemes megjegyezni, hogy akik PS4-en birtokolják majd a Nioh 2 - The Complete Editiont, azok ingyen megkapják a komplett kiadás PS5-ös verzióját, de ugyanez a helyezet az alapjátékkal is. Vagyis ha csak a Nioh 2 van meg kiegészítők nélkül, akkor az alap verziót szerezhetjük be nextgen gépen. (Az ingyenes upgrade a lemezs változatra is érvényes. A PS5 verzióra frissülés után természetesen a lemez használata továbbra is kötelező lesz)