Hirdetés

Jön az első Magyar Speedrun Maraton

A hazai speedrun közösség ezen a hétvégén rendezi meg az ország első ilyen eseményét, amelyen a cél, hogy minél előbb végigrohanjanak az adott játékokon.

Hirdetés

A speedrun maratonok a világ számos pontján eléggé elterjedt gamer események, elég csak az európai ESA Speedrunning Marathons-ra, vagy a méltán népszerű Games Done Quick-re gondolni. Itthon még hasonló rendezvényre nem volt példa, ez azonban hamarosan változik, ugyanis a hazai közösség ezen a hétvégén rendezi meg az első Magyar Speedrun Maratont, amely lényegében ugyanaz lesz mint a nagy testvérek esetében, vagyis az adott játékokat a lehető legrövidebb idő alatt kell teljesíteni.

Nézd meg HungarianSpeedrunners élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

Magyarországon ez az első ilyen kezdeményezés, egyelőre nem jótékony célból kerül megrendezésre az event, hanem azért, hogy megismertessék a témát azokkal is, akik esetleg eddig még nem ismerték a témát, vagy netán úgy érzik, hogy szívesen csatlakoznánk a közösségbe. Az esemény január 31-től (18:00) egészen február 2-ig (21:58) tart, a játékok listáját a hivatalos oldalon olvashatjátok el.

  • Kapcsolódó cégek: