Jön a RAGE 2

Részleteket egyelőre még nem kaptunk a Bethesda új játékából, viszont a Wallmart leleplezése után megjelent az első nagyon rövid videó, egy YouTube reklámként láthatjuk idő előtt. Már törölték is.

Frissítve:

Megérkezett a hivatalos bejelentő trailer is, amely kicsit hosszabb lett, mint a lentebb látható reklám. Az első gameplay bemutatóra holnapig kell várnunk.

Eredeti hír:

Miután a Wallmart kanadai oldala néhány másik játék mellett a RAGE 2-ről is lerántotta a leplet, a Bethesda különböző teaer Twitter bejegyzésekkel kezdte bombázni az olvasókat. Ebből arra következtetett mindenki, hogy a mai napon megkapjuk a hivatalos leleplezést is, amely bár eddig még nem történt meg, egy YouTube reklámnak köszönhetően a játék léte már nem kétséges.

Mivel kiszivárgott anyagról van szó, így lehetséges, hogy hamar törlik a trailert, de amint lehetséges pótoljuk azt. Részleteket egyelőre még nem kaptunk, a hivatalos bejelentés után frissítjük a hírt. (Időközben YouTube forrást törölték, helyettesítettük Indavideós anyaggal, innen talán nem szedik le)

Azóta történt

Előzmények