Jön a következő Resident Evil Showcase

Jövő hónapban végre újabb részleteket tudunk meg az új játékról és a Re:Verse nyílt bétája is hamarosan elrajtol.

A Capcom műfajt meghatározó túlélőhorror sorozata jelentős mérföldkövet ért el, a minap ugyanis 25 éves lett a Resident Evil. Az évek során a népszerű sorozat több, mint 107 millió példányban kelt el, bemutatott néhányat a videójátékok legikonikusabb karaktereiből és rendszereiből, valamint a játékokon túlmutatva a szórakoztatóipar sarokkövévé is vált. A sorozat következő várva várt játéka, a Resident Evil Village 2021. május 7-én érkezik meg PC-re, PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra, melyről a Capcom egy új Resident Evil Showcase digitális eseményen fog új részleteket felfedni áprilisban, ahogy a többszemélyes élmény, a Resident Evil Re:Verse nyílt bétájáról is.

Az áprilisi Resident Evil Showcase digitális eseményen a rajongók újabb betekintést nyerhetnek abba, mit tartogat számukra a május 7-én megjelenő új rész. A januárban tartott korábbi esemény új információkkal szolgált a Resident Evil Village új játékmechanikáiról és karaktereiről, valamint egyéb márkafrissítésekről, az áprilisi esemény pedig ennek példáját követve új tartalmakat és 25. évfordulós híreket fog bemutatni.

Közönségkedvenc hősök és biológiai fegyverek egész sora gyűlik össze a Resident Evil 25 évének megünneplésére a többszemélyes élmény, a Resident Evil Re:Verse keretében. A programban a játékosok emberi karakterekkel kezdenek egymásra vadászva és a pályán elszórt vírusfiolákat gyűjtögetve. Mikor elesnek a harcban, biológiai fegyverként élednek újra, hogy bosszút álljanak. Minél több fiolát gyűjtenek, annál erősebb biológiai fegyverré változva térnek vissza, az pedig már az egyes játékosokon múlik, hogy inkább a fiolagyűjtésre, vagy a totális támadásra koncentrálnak. Ez a rajongóknak szánt köszönőajándék ingyenesen elérhető lesz minden Resident Evil Village vásárló számára. A Capcom bejelentette, hogy a PlayStation 4 és Xbox One játékosok részt vehetnek a Resident Evil Re:Verse 2021. április 8. 8:00-tól 2021. április 12. 7:59-ig futó nyílt bétájában. A zárt béta résztvevőinek elég lesz frissíteni a játék platformjukra telepített változatát a nyílt béta eléréséhez. Az új játékosok 2021. április 5-től tölthetik majd elő a nyílt bétát. A nyílt bétában való részvételhez minden játékosnak Capcom ID regisztrációra lesz szüksége.