Jön a következő Hitman film?

Sajnos a Hitman film nem adta vissza maradéktalanul a játékokban rejlő hangulatot, de a készítők mégis adnak egy újabb esélyt neki. Ez alkalommal Kyle Ward-ot kérte fel a 20th Century Fox, hogy készítse el a második epizód forgatókönyvét. Az ő neve a Kane and Lynch kapcsán lehet ismerős, mivel annak a forgatókönyvén is ő dolgozott.

A produceri gárda változatlan, vagyis Adrian Askarieh, Daniel Alter és Chuck Gordon végzik ezt a feladatot. Az előző film még 2007-ben jelent meg Timothy Olyphant főszereplésével és mintegy 100 millió dollárnyi bevételt termelt.

Jelenleg ennyi amit tudni lehet a filmről, megjelenési dátum és szereplő gárda még nem társult a közleményhez. Ami valószínűsíthető, hogy a következő játék megjelenése környékére várhatjuk a mozikba, vagyis valamikor 2010-ben.

Azóta történt

Előzmények

  • Uwe Boll a Postal 3-ban

    Uwe Boll, a nagyszerű filmrendező pénzt adott a Running With Scissorsnak, hogy szerepelhessen a játékban, mint játszható karakter.

  • Új Tomb Raider film

    Két felemás fogadtatásban részesülő Tomb Raider filmen vagyunk eddig túl, úgy néz ki jön a harmadik, de ezúttal újraértelmezve a sorozatot.

  • Gore Verbinski lesz a Bioshock film rendezője?

    A Karib Tenger Kalózai részek rendezője most újabb fába vágja a fejszéjét.