Jön a Ghosts of Ascalon, a Guild Wars regény

A PlayON Magyarország örömmel jelenti be, hogy a Matt Forbeck és Jeff Grubb mesterpáros által jegyzett Ghosts of Ascalon című regény fordítási munkálatai elkezdődtek. A könyv előreláthatóan 2012-ben, a Guild Wars 2 játékszoftver megjelenése előtt kerül az üzletekbe. A regény cselekménye a Guild Wars 2 eseményei előtt játszódik, így a könyv betekintést enged Tyria világának újkori történelmébe. A könyvben helyet kaptak a játékban megszemélyesíthető fajok, foglalkozások, valamint a különböző varázslatok is.

A második kötet kiadása szintén szerepel a PlayON 2012-es tervei között, míg a harmadik kötet az angol kiadás megjelenésének függvénye.

A könyvről:

A századokon át tartó, az emberek és a charr közötti viszály számtalan áldozatot követelt. Az új fenyegetés azonban erejük egyesítésére kényszeríti a két ősi ellenséget. A béke megteremtéséhez szükség van egy ősi ereklyére, mely elveszett az időtlen háború során. Dougal Keane azon kevesek egyike, aki járt Ascalon Város falain belül. Egy csapat vándor az ő vezetése alatt indul az elesett királyság romjai közé, hogy felkutassa az ereklyét. Hősünk még nem tudja, hogy szembe kell szállnia Ascalon feledésbe merült lelkeivel, ahogy a saját maga szellemeivel is.

A szerzőpáros, Matt Forbeck és Jeff Grubb ismét kitett magáért: korábbi munkájukhoz hasonlóan ismét egy jól átdolgozott, összetett világba kalauzolják el az olvasót.

Azóta történt

Előzmények