Jól halad a Metroid Prime 4 fejlesztése

A játék nem volt ott az idei E3-on, a Nintendo of America vezetője szerint a fejlesztés azonban továbbra is gőzerővel folyik.

A tavalyi E3 egyik legnagyobb meglepetése a Metroid Prime 4 leleplezése volt, így sokan azt várták, hogy az idei expón hallunk majd valamilyen extra információt a projektről, esetleg egy friss trailert is bemutat a Nintendo. Sajnos ez nem történt meg, de a hírek szerint ez nem véletlen, hiszen elég korai fázisban van még a program. A GameInformernek adott interjújának egy részében Reggie Fils-Aimé-től kérdezték, hogy mit tud mondani a sorozat következő részéről.

"A tavalyi évben fontos üzenetet kaptak a Metroid rajongók, hiszen bemutattuk a Prime széria legújabb részét, valamint Nintendo 3DS-re elhoztuk a Metroid: Samus Returnt. Nem akartuk, hogy a rajongók azt kérdezgessék, hogy itt ez az új konzol, mikor hozunk ki rá egy új részt. Jön az új rész. Jövő év elejéig számos játék érkezik majd, ezekre fókuszálunk jelenleg, de ettől függetlenül a Metroid Prime 4 továbbra is készül, nagyon jól halad a fejlesztés, jelenleg is 2019-es címként gondolunk rá."