Jogi lépéseket tervez a Microsoft a szivárogtató ellen

Tegnapelőtt számoltunk be róla, hogy egy NeoGAF fórumozó kiszivárogtatott pár pletykát a Microsoft terveivel kapcsolatban, melyek között szerepelt sok érdekesség, például, hogy több régióban - beleértve Magyarországot is - októberben válik hivatalosan is elérhetővé a Microsoft konzolja. Az információk szerint a fehér konzol is megvásárolhatóvá válik, valamint egy beépített lemezmeghajtó nélküli - olcsóbb - XBOX One kiadását is tervezik azokban az országokban, ahol a PlayStation 4-et kedvezőbb ára miatt jobban vásárolják.

A Kotaku oldal információi szerint a Microsoft jogi lépéseket tervez az információk kiszivárogtatói ellen, melyek elsősorban az "ntkrnl" nevű NeoGAF fórumozó levadászásával kezdődnek, akinek profiljában publikálásra kerültek az értesülések. Mivel a kiszivárgott adatokat a CVG, a VG247, valamint a The Verge oldalak cikkírói is megerősítették, így nagy valószínűséggel nem puszta pletykákról van szó.

Egy, magát megnevezni nem kívánó forrás, aki állítólag közeli kapcsolatban áll a Microsofttal, a Kotaku oldalnak elmondta, hogy a cég minden erejével arra koncentrál, hogy megtalálja, majd végül perbe fogja mindazokat, akiknek közük volt a szivárogtatáshoz.

Azóta történt

Előzmények