Jet Set Radio HD

Egy újabb Dreamcast játék költözik HD konzolokra, legalábbis erre lehet következni a SEGA által kiadott új teaser videóból. A videó a jól ismert Jet Set Radio dallamokat játssza, és a végén feltűnik a játék töltőképernyőinél látható ábra is, és közben megtudhatjuk, hogy ez a játék XBLA-ra és PSN-re érkezik.

A Jet Set Radio eredetileg Dreamcastra jelent meg, majd később 2D változatban GBA-ra. Jet Set Radio Future néven később egy Xbox kiadás is készült, némileg átalakított formában.

A játék lényege volt, hogy Tokió utcáin görkorcsolyázva graffitizzünk, miközben menekülünk az egyre durvább rendőri fellépés elől. Mindeközben egyre több taggal bővíthettük bandánkat, és graffiti mintákat készíthettünk, amiket azután a lehető leglehetetlenebb helyeken kellett elhelyezni. A játékot nehezítette, hogy olykor rivális bandákkal is fel kellett venni a versenyt, és persze mindezt időre. Összességében egy nagyon szórakoztató és jó játékról van szó, aminek Dreamcastos változata mind a mai napig a hír írójának gyűjteményében megtalálható.

A játék Dreamcastos változata:

Azóta történt