2019. augusztus 18., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Egyéb rovat

Játék készül az Idő Kerekéből

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

Robert Jordan legendásan hosszú high-fantasy sorozata, a The Wheel of Time videójáték-adaptációt kap - többek között. A Red Eagle Entertainment filmváltozatot is szeretne.

Hirdetés

A VentureBeat értesülései szerint a Red Eagle filmstúdió által már készített A Világ Szeme (a sorozat első, bevezető kötete) filmadaptáció mellé érkezik majd a videójáték-változat, és ez adott esetben a többi film megérkezésekor is hasonlóan zajlik majd. A tervek egy MMORPG-t is leírnak, amely valódi alternatívát adna a jelenlegi, csak szöveges alapú online Idő Kereke-játéknak.

Robert Jordan gigantikus fantasy regénysorozata 1990-ben kezdődött, a történet pedig három, akkor még igencsak hebehurgya fiatal (Rand, Mat és Perrin) különös utazását és felnőtté válását mutatta be egy olyan világban, amelyben üldözik a férfi mágiahasználókat, s ahol a gonosz hatalom több ezer éves bebörtönzéséből lassan, de biztosan kitörni látszik. A politikai cselszövéseket, több tucat szereplő jellemfejlődését és monumentális háborúkat alaposan bemutató sorozatot a szerző nem bírta befejezni, mivel 2007 szeptemberében hosszú betegeskedés után elhunyt. Az utolsó, tizenkettedik kötetet - amelynek címe "A Memory of Light" ,Brandon Sanderson írja, Jordan száznál is több oldalra rúgó vázlatai alapján.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.