2019. augusztus 22., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Wii U rovat

Japán Mario Kart 8 reklám, szigorú Luigival

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Nintendo

A Mario Kart 8 számtalan egyéb dolog mellett főleg azért lett feledhetetlen, mert Luigi nagyon szigorú tekintetét azok is megismerték, akik soha életükben nem találkoztak a szériával.

Hirdetés

A Nintendo nem feltétlenül arról híres, hogy jól reagál a különböző trendekre, a cégről pedig pláne nem feltételeztük volna, hogy olyan dolgokra, mint egy a játékukból létrejött mém reagálnának. Változik a világ – vagy legalábbis a vállalat japán PR-osai jobban érzik a világhálót, mint az anyavállalat nagy része.

A Mario Kart nyolcadik részében a Wii U hardvere lehetőséget adott a fejlesztőknek arra, hogy minden eddiginél részletesebben kidolgozhassák a legendás versenyzős játék karaktereit – példának okáért az örök második Luigit is, aki meglehetősen szigorú (mondhatni gyilkos) tekintettel méri végig a konkurenseit egy-egy összecsapás közben. Egy japán Mario Kart 8 reklámot pedig minden kétséget kizáróan erre hegyeztek ki: az internet által felkapott tekintet szinte sugallja, hogy vásároljuk meg a játékot, különben baj lesz.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.