Januárban érkezik PC-re a GTA V

A legutolsó GTA játék még tavaly szeptember közepén jelent meg kizárólag PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. Ahogy a széria korábbi részei, úgy a legújabb epizód is hatalmas népszerűségnek örvend a mai napig úgy, hogy a PC-s, valamint az újgenerációs kiadásról a megjelenéskor szó sem volt. Az Xbox One, valamint a PlayStation 4 piacra kerülése után azonban csak idő kérdése volt, hogy az új gépek tulajdonosai, valamint a PC-s tábor is megkapja a Grand Theft Auto 5. részét. A várakozásnak még nincs vége, de a Rockstar végre bejelentette az játék újgenerációs és PC-s kiadásának pontos idejét.

A Grand Theft Auto V november 18-tól lesz megvásárolható Xbox One, valamint PlayStation 4 platformokra, míg a számítógépes kiadás 2015. január 27-től lesz elérhető. Az újgenerációs kiadások természetesen a feljavított grafika mellett tartalmazni fogják az összes eddig kiadott DLC-t is.

Azóta történt

Előzmények

  • GTA V: PS3 vs. PS4 összehasonlító videó

    A RockStar nemrég bejelentette, hogy érkezik a játék új-generációs kiadása PS4, XBOX One és PC platformokra, ebből érkezett egy kis ízelítő.

  • GTA V - PC-n és Xbox One-on is

    A korábbi PS4 bejelentés után nemsokkal a Rockstar bejelentette PC-re és Xbox One-ra is a GTA V-öt.