Ion Fury - Megjelentek a konzolos változatok

Egyelőre csak a digitális verziók érkeztek meg, de elvileg jövő hónapban a dobozos példányok is kaphatóak lesznek.

A fejlesztő Voidpoint, valamint a kiadó 3D Realms és 1C Entertainment örömmel jelenti be, hogy old-school belsőnézetes lövöldözős játékuk, az Ion Fury a PC-s közönség meghódítását követően végre PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switch-en is elérhető, egyelőre kizárólag digitális formában. (De hamarosan érkeznek a dobozos/lemezes példányok is)

Az őrült Doctor Jadus Heskel vezette kiberszekta bemasírozott Neo D.C. utcáira, erőszakkal és terrorral elárasztva a várost. A Heskel okozta káoszban a Global Defense Force bombaspecialistája, Shelly „Bombshell” Harrison két műszakja között kiönti az italát, és most bosszúra éhes.

„Nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy végre a konzolos játékosok kezébe adhatjuk ezt a klasszikus FPS-t világszerte. Az Ion Fury tökéletes példa arra, hogyan nyújthat igazán egyedi élményt a ’90-es évek közkedvelt lövöldözős címei és a modern technológiák vegyítése” mondta Nikolay Baryshnikov, CEO, 1C Entertainment.

„A klasszikus old-school FPS-ek rajongójaként gyerekkorom óta, magam is alig vártam már ezt a napot, és biztos vagyok benne, hogy a műfaj minden rajongója ugyanígy érez!”