Ion Fury - Érkezik az első kiegészítő

Az Aftershock címet viselő bővítmény a tervek szerint a nyár folyamán lesz elérhető.

A Voidpoint által fejlesztett, valamint a 3D Realms és a 1C Entertainment kiadásában megjelent old-school lövöldözős alkotás, az Ion Fury golyószóró és kibertestrészrepítő új kiegészítője, az Aftershock 2021 nyarán fog megérkezni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Heskel legyőzése után előző kalandjában, Shelly Harrison egy helyi bár felé veszi az irányt, hogy megünnepelje győzelmét. Mikor robbanások szakítják félbe kellemes iszogatását a helyszínre siet, ahol az egy hatalmas repülő gépezetben őrülten vihogó Heskel fogadja, aki egy gombafelhő felé igyekszik a horizonton. Shelly ösztönösen Loverboy revolvere felé nyúl, kibiztosítja, és a leggyorsabb közlekedési eszköz után néz, míg végül egy Drunken Homing Plasma Missile fegyverrendszerrel felszerelt, pusztító sebességű Hover Bike járgányra nem esik a választása. Shelly Heskel elleni küzdelme számos vadonatúj, felfedezésre váró zónán át folytatódik veszedelmes új ellenfelekkel, az elpusztításukra tervezett új mordályokkal, és némi villámgyors járműves akcióval.

A többek között a közkedvelt Duke Nukem 3D és a Shadow Warrior világát is életre keltett Build Engine motor hajtotta Ion Fury, a klasszikus lövöldözős keretet modern fordulatokkal és funkciókkal dobja fel, mint például a fejlövés. A Voidpoint nem csak egy ’90-es évek inspirálta lövöldét készített, hanem gyakorlatilag visszautazott az időben, és megalkotta saját ’90-es évek lövöldéjét.

Az Aftershock a lehető legjobb módon folytatja Shelly történetét: rakétákkal és villámgyors üldözésekkel” mondta Mike Nielsen, a 3D Realms CEO-ja.

„Örömmel látjuk, ahogy a Build Engine tovább növekszik, az Ion Fury: Aftershock pedig lenyűgöző dolgokat tesz vele, amiket már alig várunk, hogy megmutassunk.”