Ingyenes kiadást kapott az Ancestors Legacy (PC)

A 1C Entertainment és a Destructive Creations bejelentette, hogy valós idejű stratégiai játékuk ingyenes Free Peasant Edition kiadása mától elérhető PC-n.

A Steamen elérhető Ancestors Legacy: Free Peasant Edition tartalmazza mind a 17 többszemélyes térképet és négy egyszemélyes küldetést a vikingek kampányából. Vedd át az irányítást a viking nemzet felett és hódíts meg ellenséges erődöket a látványos összecsapásokban. A többjátékos mód hozzáférést biztosít a négy alapnemzethez: viking, angolszász, német és szláv – mindezt ingyen. Vívj 1-1, 2-2 vagy 3-3 elleni harcokat, és adj hozzá opcionális MI szövetségeseket vagy ellenfeleket a tökéletes meccshez.


A kompetitív játékosok a hónap végén induló The Ancestors Legacy League bajnoksághoz is csatlakozhatnak a Free Peasant Edition kiadással, hogy versenybe szálljanak a legjobb Ancestors Legacy játékos címért, és értékes díjakat nyerjenek, köztük vezeték nélküli fejhallgatókat, játékkulcsokat, valamint további termékeket a Destructive Creations és partnerei jóvoltából.