Ingyen kipróbálható az Unravel Two (PC, PS4, XO)

Ha valaki még hezitálna a vásárlást illetően, az ingyenes trial kiadásnak köszönhetően tehet a játékkal egy próbát annak beszerzése előtt.

Az idei E3 egyik nagyobb meglepetése az volt, hogy bejelentették a 2016-ban megjelent Unravel folytatását. A 2. részről nem csak egy trailert/bemutatót kaptunk, hanem sokak meglepetésére azonnal megvásárolható és játszható lett a leleplezés után. Biztosan van olyan, aki még gondolkodik a beszerzésen, nekik lehet jó hír, hogy a fejlesztők elérhetővé tettek egy trial kiadást mindhárom platformon (PC, XO, PS4), ebben az első két pályát játszhatjuk végig akár többször is 10 óra erejéig.

Előzmények

  • E3: 2018 - Bejelentették az Unravel folytatását (PS4, PC, XO)

    Az EA Play legnagyobb meglepetése, a bejelentés után megtudtuk azt is, hogy elérhető lett a játék, azonnal lehet vele játszani.

  • Unravel videoteszt

    Az Unravel az utóbbi évek legszebb és egyik leghangulatosabb platformer játéka, a Coldwood fejlesztői tényleg szívüket-lelküket beleadták ebbe a projektbe, és ez a játék minden pixeléről süt.

  • Unravel teszt (Xbox One)

    Új videojátékos kabala született Yarny személyében, aki piros fonalán lengedezik be a játékosok szívébe. Megszületett az utóbbi évek egyik legszebb és legkedvesebb platformere, ráadásul egy hatalmas multitól.