Ingyen iPad és Lara Croft játék a szerencsés utasoknak!

A Lara Croft and the Guardian of Light megérkezett mobil platformokra is, a hordozható készülékek rajongóinak legnagyobb örömére. A legjobban mégis azok a szerencsés utasok jártak, akik talán nem is gondoltak rá, hogy ingyen megkapják a játékot, ráadásul egy ajándék iPadot is elvihetnek, legalábbis ha időben érkeznek a helyszínre.

Egy hatalmas, iPadokból álló kijelző fogadta a londoni St. Pancras pályaudvarra belépő utasokat tegnap, amit a Crystal Dynamics a Lara Croft and the Guardian of Light című játékuk iPad, iPhone és iPod verziójának megjelenése alkalmából készített. A hatalmas kijelzőn maga Lara Croft köszöntötte az érkezőket, sok látogatót vonzva a kiállított készülékekhez.

Az 56 darab, legmodernebb technológiát képviselő iPad készülékekből álló kijelző élettartama mindössze 30 perc volt, na nem azért, mert lemerült a tápegységük, hanem mert a bemutató után ingyen el lehetett azokat vinni, a rájuk installált játékkal egyetemben. Szó szerint.

Azok a szerencsés utasok, akik jelen voltak a prezentáció alatt, annak végeztével, ha elég fürgék voltak, teljesen ingyen elvihettek egyet az 56 darab iPad készülékből, a Lara Croft and the Guardian of Light játékkal együtt, ami természetesen fel volt telepítve rájuk. Az alábbi képen látható prémsapkás hölgy vihette el az első darabot:

Akik lemaradtak, azok a Lara Croft and the Guardian of Light című játékot iPad-ra 5.99 fontért, iPhone-ra és iPod-ra pedig 3.99 fontért vásárolhatják meg, sajnos ők nem kapnak ajándék készüléket a játékuk mellé. Kár.

Azóta történt

Előzmények