[Frissítve: Vége az akciónak]Ingyen beszerezhető a DiRT 3 Complete Edition (PC)

Az ingyen játékoknak csak örülni lehet, így akiknek eddig valamiért kimaradt a DiRT 3 Complete Edition, azok most tehetnek vele egy próbát. A Humble Store-ból bárki megszerezheti mától az autós versenyjátékot, de sietni kell, ugyanis az akció csak limitált ideig él.

A játék megszerzéséhez nem kell mást tennünk, mint felkeresni a Humble Store oldalát, bejelentkezni (ingyenes a regisztráció), majd a Get it Free gombra nyomni. Miután összekötöttük a Store-t a Steam fiókunkkal, az ingyenes vásárlást követően a Library fülön a Keys résznél lesz olvasható a játék letöltőkódja. Ezt a szokásos módon a Steam kliensben lehet aktiválni majd.

Előzmények

  • Támogatni fogja a PlayStation 4 gamepadjét a Steam

    A DualShock 4 a Valve saját vezérlőjének az API-ján keresztül fog működni.

  • DiRT Rally videoteszt (Xbox One)

    Sokan messiásként várták a Codemasters visszatérését a ralis játékok alapjaihoz, hiszen az utóbbi időben egyáltalán nem voltunk elkényeztetve. De vajon hozza az elvártakat?

  • DiRT Rally teszt (Xbox One, PS4, PC)

    Sokan messiásként várták a Codemasters visszatérését a ralis játékok alapjaihoz. Mi a Microsoft konzolján próbáltuk ki, hogy vajon tényleg olyan jó lett-e a DiRT Rally, mint ígérték.

  • DiRT Rally előzetes

    A Codemasters új autós játéka látszólag teljesen eltérő iskolát képvisel a sorozat korábbi tagjaihoz képest, egy valósághű, szimulátoros irányítással megáldott vérbeli ralis alkotáshoz lehet szerencsénk.