Infinity Blade fillérekért

Nem is olyan régen volt amikor még az Epic Citadel tech demón ámultunk, ami az Unreal Engine iOS-es bemutatkozása volt. Reméltük, hogy utána nemsokkal érkezik valami játék is, ami kihasználja ezt a technológiát, és mindenkit lenyűgöz, hogy mire képesek ezek az alapvetően nem is játékra szánt kütyük.

Végül megérkezett az Infinity Blade, amire biztosan mindenki elégedetten csettintett, hogy "azt a mindenit". Valóban, látványban magasan kiemelkedett az akkori játékok közül, és még manapság se sok  iOS játék van ami felér hozzá, bár azt is érdemes megemlíteni, hogy játékmenetben viszont azért voltak, és vannak hiányosságok. Most viszont ezt a gyönyörűséget mindössze 0,79 euróért gyűjthetjük be, amennyit azt hiszem bőven megér. Tehát iPhone, iPod touch, iPad tulajoknak kötelező vétel, amennyiben még nem vették meg. Utóbbi kategóriának még van egy másik kötelező vétel is, bár azt hiszem ezen már túl vannak.

A játékot természetesen az App Store-ban kell keresni, minden bizonyosság szerint megtaláljátok a toplista első helyén, legalábbis a hír írásának pillanatában ott tartózkodott.

Azóta történt

Előzmények