Indul a Nadirim

A Nadirim az arab mesevilágba kalauzolja el a játékosokat, ahol küldetéseken keresztül élhetnek át varázslatos kalandokat vagy vívhatnak izgalmas csatákat egymással, dzsinnekkel és egyéb mítikus lényekkel.

A Nadirim egy eddig érintetlen témát dolgoz fel, az ezeregy éjszaka meséinek világát, de nem csak ebben előfutára a multiplayer browser játékok új generációjának. Lebilincselő történet, kézzel rajzolt grafika, eredeti zene és kihívásokkal teli játékmenet nyújt tartalmas szórakozást a felhasználóknak.

„A Nadirim feledhetetlen élményt ad a játékosoknak. Kezdettől fogva ez volt a célunk a játékkal, és cégünk küldetésének is ezt tartjuk”, mondta Sipőcz Balázs, a Twisted Tribe CEO-ja.

A játékosokat egy hétköznapi fegyverrel, egyszerű péncélzatban indítjuk útjukra, hogy bebarangolják a Nadirim végtelen tájait. Miközben kedvükre alakítják karakterüket és sorra fedeznek fel varázslatos helyszíneket, lassan kirajzolódik előttük egy nagyobb cél: összefogni a sötétség dzsinnje, a Nadir ellen, aki újból el akarja hozni a végzetes éjszakákat az örök nap birodalmába, ahol már nemzedékek óta nem nyugodott le a nap.

A Nadirim pár szóban:

  • Egyedülálló, kézzel rajzolt grafika
  • Hatalmas nyílt világ, felfedezésre váró tájakkal
  • Több száz izgalmas küldetés és kaland
  • Skillek és varázslatok, PvP párbaj és csoportharc

A Twisted Tribe már dolgozik a játék első kiegészítésén, ezzel is biztosítva az új feature-ök és fejlesztések folyamatos áramlását. A Nadirim jelenleg angol nyelven játszható, de már tervben van számos egyéb nyelvű verzió is, hogy minél többen érezhessék magukénak a Nadirim-et.

Azóta történt

Előzmények