Indul a magyar PS Store

Nemrég landolt a postaládánkban egy kellemes közlemény ami arról szól, hogy hamarosan indul a PS Store hazánkban is. Erről bővebben az alábbi sajtóközleményből tájékozódhattok:

"Március elején indul Magyarországon a régen várt PS Store, így a hazai felhasználók is gyorsan és egyszerűen juthatnak hozzá a minden eddiginél több játékhoz, valamint válogathatnak az exkluzív kiegészítők és az ingyenesen elérhető demók között. A PS Store az itthon is több éve működő, ingyenes PlayStation Network kiegészítéseként, annak nagymértékű bővítésével jön létre.

Igazi különlegesség, hogy klasszikus PS one játékok is megjelennek a rendszerben, amelyek játszhatóak lesznek PS3, PS Vita és PSP készülékeken is. Nem maradhatnak el a rendszeresen frissülő akciós ajánlatok sem.

Az online fizetés megkönnyítésére a PS Store bevezetésével párhuzamosan a kiskereskedelmi partnereknél elérhetővé válnak a 6,000 Ft értékű PlayStation Network kártyák, így a vásárlók választhatnak a bankkártyás fizetés és a feltöltő kártyás fizetési mód között.

A PS Store indulásával a magyar felhasználók előtt is megnyílik a PlayStation Plus tagság lehetősége: a csatlakozás évi legalább 70,000 Ft* értékű játékot, játéktesztelési lehetőséget, automatikus frissítéseket és saját online tárhelyet jelent."

*megközelítő érték, engedmény nélküli javasolt árak figyelembevételével

Azóta történt

Előzmények