Hirdetés

In Real Life: Avagy mi történik, ha egy WoW-függő elkezd élni

Hirdetés

Sokszor esik szó a videojátékok okozta függőségről és arról, hogy ez miképpen károsíthatja mindennapi életünket. Főleg a World of Warcraftot szokták felhozni intő példaként, hiszen vitathatatlanul a Blizzard MMORPG játéka egyike azon kevés programoknak, melyek már évek óta biztosítanak folyamatos, megújuló és kiterjedő játéklehetőséget a rajongóknak.

Az alábbi videót Anthony Rosner készítette, aki a játékkal eltöltött 6 éve alatt valódi World of Warcraft megszállottá vált. Elmondása szerint több mint 400 napot töltött el úgy a játékban, hogy korán reggel felkelt, egész nap játszott és csak késő este hagyta abba, amikor lefeküdt.

Míg aztán egy szép napon játék közben összeismerkedett egy Norvégiában élő lánnyal és beleszeretett. Anthony életében ekkor fordulópont következett be, hiszen amikor választania kellett, hogy az akkor frissen megjelent Wrath of The Lich King kiegészítővel játsszon, vagy inkább repülőre üljön és meglátogassa szerelmét Norvégiában, az utóbbit választotta. A történet folytatását már halljuk az ő szájából:

Akár hisztek a videojátékok függőségkeltő hatásában, akár nem, mindenképpen érdemes megtekintenetek a fenti videót. Tanulságos lecke lehet azok számára, akik egész napjukat a számítógép előtt töltik és nem mozdulnak ki a négy fal közül. Tessék néha friss levegőt szívni és társaságba járni.

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények