Íme a State of Play összes bejelentése

A Sony egyfajta teszt műsornak szánta a tegnap este lejátszott State of Play adását, amelyben a PlayStation részlet érkező játékairól és VR programjairól volt szó. Bár kaptunk videót a Mortal Kombat 11-ről és a Days Gone-ról is, leginkább a VR tartalmakon volt a hangsúly, azokból viszont legalább több érdekes cím is előkerült.

Érkezik az Ironman VR

Az adás elején egyből egy érdekes alkotást dobott be a Sony, ugyanis bemutatkozott a Camouflaj által fejlesztett Ironman VR, amelyben a Marvel ismert karakterét Tony Starkot és az ő páncélját irányíthatjuk, hogy szembenézzünk majd klasszikus Vasember ellenfelekkel. Megjelenés valamikor idén.

Új előzetest kapott a Crash Team Racing Nitro-Fueled

Június 21-én érkezik a Beenos által fejlesztett felújítás, amelyben visszatér Crash és összes barátja, hogy összemérjék tudásukat a versenyjátékban. A Sony legfrissebb bejelentése szerint a játék PlayStation 4 kiadásai extra tartalmakat kapnak néhány retr skin, jármű és pálya személyében.

VR módban is játszható lesz PS4-en a No Man's Sky

Kezdetben rengetegen úgy tartották, hogy tartalmilag nem kielégítő a Hello Games játéka, azonban a megjelenés óta a csapat rengeteg új tartalommal bővítette a programot. Ez a tendencia a jövőben is folytatódik, az érkező frissítések között ott lesz a VR update is, amelyhez egy rövid trailert kaptunk a State of Play alkalmából.

Bemutatkozott a ReadySet Heroes

Az előadás alkalmából a Sony egy teljesen új címet is bejelentett a ReadySet Heroes személyében. Ebben az izometrikus kompetitív hack&slash játékban. Feladatunk az lesz, hogy társainkkal különböző dungeonokat pucoljunk ki, azonban nem csak a szörnyekkel, hanem az idővel is meg kell küzdenünk, hiszen egy másik játékos csapat is ugyanezt a feladatot kapja, nekünk pedig előttük kell teljesítenünk a kihívásokat.

Jön a Five Nights At Freddy’s VR

A Five Nights At Freddy első kiadás még 2014-ben jelent meg, azóta pedig kifejezetten népszerű indie horror széria lett a programból. Hamarosan érkezik a VR változat, amely az ígéretek szerint különleges élményt kínál majd a PlayStation VR tulajdonosok számára.

Új előzetest kapott az Observation

A No Code csapatának új játéka még tavaly év végén mutatkozott be, de azóta sok újdonságot nem hallottunk a projektről. Az Observation a State of Play alkalmából egy új trailert kapott, ebből továbbra is csak annyi derül ki, hogy egy mesterséges intelligenciát kell irányítanunk, hogy kiderítsük, mi történt az űrállomás legénységével.

Csak ősszel jelenik meg a Concrete Genie

A 2017-es Paris Games Weeken jelentette be a Sony a különleges játékot, amelyben egy fiú falra festett lényei elevenednek meg. A program a legutóbbi tervek szerint még idén tavasszal megjelent volna, a készítők azonban elhalasztották a premiert őszre.

VR játék megjelenések:

  • Falcon Age - április 9.
  • Table of Tales -  április 16.
  • Jupiter & Mars -  április 22.
  • Everybody’s Golf VR -  május 21.
  • Blood and Truth - május 28.
  • Trover Saves the Universe -  május 31.
  • Mini-Mech Mayhem - június 18.
  • Vacation Simulator - június 18.

Új sztori előzetest kapott a Days Gone

Jövő hónapban érkezik a Sony legújabb exkluzív játéka, amelyről már eddig is számos új trailert és bemutatót láthattunk. A készítők még az utolsó pillanatokra is készülnek nekünk előzetesekkel, így az esti előadásról ez a program sem hiányozhatott.

Mortal Kombat 11 - Old Skool vs. New Skool

A State of Play adása egy meglepő trailerrel zárult, ugyanis érkezett egy friss előzetes a Mortal Kombat 11-ből, amelyben azt láthatjuk, hogy egyes szereplők a saját múltbéli énjükkel kell, hogy összecsapjanak, mindezt egy a szériához egyáltalán nem illő zenei aláfestés mellett.

A fenti bemutatókkal ért véget az első State of the Play, amely kimondottan egy teszt adás volt, a Sony pedig várja a visszajelzéseinket az egész előadásról. Az biztos, hogy a későbbiek folyamán újabb hasonló események várhatóak, ahol ismét a tervezett játékokról kapunk majd friss trailereket.

Azóta történt