2019. augusztus 19., hétfő

Gyorskeresés

Íme a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain hivatalos borítója

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: All Games Beta

Ahogy azt sejteni lehetett, sem Kojima neve, sem a Kojima Production logója nem látható a dobozképeken.

Hirdetés

A mai napig nem tudja senki, hogy mi történhetett Hideo Kojima és Konami között idén év elején, de az biztos, hogy a két fél nem fog vidáman elválni egymástól. Míg Kojima nem nyilatkozhat semmiről a távozásával illetően, addig a Konami is csak a szokásos, hivatalos sablon szövegeket tolja a nagyközönség felé, de közben a háttérben lehet azért érzékelni, hogy tényleg gondok vannak. A hamarosan megjelenő Metal Gear Solid V: The Phantom Pain végső dobozképéről végleg eltüntették Kojima nevét, valamint a Kojima Productions logóje sem látható rajta.

Sokak szerint ezek kicsinyes lépések Kojima ellen, arról nem is beszélve, hogy állítólag az E3-at is azért hagyta ki a híresség, mert nem engedte a Konami, hogy részt vegyen a játékának a promócióján. Hogy a Gamescomon kint lesz-e, azt nem tudni, de a szóbeszédek szerint oda sem engedik el.

A The Phantom Pain megjelenése már nincs annyira messze, a konzolosok szeptember 1-től, míg a PC-s játékosok szeptember 15-től vásárolhatják meg, és próbálhatják ki az új részt.

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.