Íme a Civilization VI - New Frontier Pass második vezetője

A következő vezér nem más lesz, mint a Nagy-Kolumbiát irányító Simón Bolívar.

A 2K nemrég bejelentette a stratégiai játékát nyolc új civilizációval, kilenc új vezetővel, hat új játékmóddal és sok mással bővítő Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass-t, melynek tartalmai kéthavonta fognak megjelenni hat csomagra bontva 2020. május 21-től egészen 2021. márciusáig PlayStation 4-en, Xbox One-on, Nintendo Switch-en és PC-n. A kiadó a maják és Lady Six Sky után ma felfedte a szezonbérlet első Maya & Gran Colombia Pack csomagjának részeként május 21-én érkező második vezért, a Nagy-Kolumbiát vezető Simón Bolívar-t.

Simón Bolívar fürge egységeivel mindenképp érdemes számolni, támadásnál és védekezésnél egyaránt. Parancsnokai (Comandante General) megfontolt bevetésével serege közel megállíthatatlan.

A katonai egységek plusz mozgástere könnyűvé teszi a hosszú meneteléseket a pusztákon vagy hegyeken át Nagy-Kolumbia számára, akár saját földjüket derítik fel, vagy ellenséges területeket szabadítanak fel. A területi fejlesztésekkel nem ér véget egy egység köre, így rögtön visszatérhet a küzdelembe. Az új korszakonként csatlakozó parancsnokokkal Simón Bolívar serege további erőt és mozgásteret nyer. A Llanero a parancsnokok és más Llanero egységek közelében a leghatásosabb, és a játék közepe felé a katonai erők gerinceként szolgál. Simón Bolívar a legjobb Nagy-Kolumbia Domination Victory felé vezetésében, bár ez más útvonalakra terelheti a forrásokat.

Azóta történt