Ilyen volt a PlayStation Vita egyik protípusa

A PlayStation Vita egyik korábbi prototípusáról már a korábbi években is láthattunk képeket. Ezeken leginkább az látszott, hogy megtartották a PSP Go kinézetét, de sima SD kártyákat is lehetett a gépbe rakni, ezen túl pedig HDMI kimenet is megtalálható volt rajta. Természetesen mentek a találgatások, hogy valóban egy prototípusról van-e szó, esetleg egy devkitet látunk, de az is feljött, hogy egy nagy átverés az egész. Később persze többen megerősítették a készülék valódiságát, több kép és infó is kikerült róla, és most ti is láthattok egy rövid videót a rendszerről.

A kérdés az, hogy vajon egy ilyen kialakításnak jobban örültek volna a felhasználók, mert például az SD kártya hiányát bizonyára sokan negatívumnak vették a készülék bejelentésekor. Mindezek mellett a micro HDMI kimenet és a 12 GB belső memória is több mint kecsegtető lett volna a végső változatnál.

Előzmények

  • Európába érkezik a PS Vita TV

    A tavaly bemutatott készülék Japán után végre nyugaton is megjelenik.

  • PlayStation Plus

    A PSN - csúnyaszóval - „értéknövelt” szolgáltatási csomagja a PlayStation Plus, amire PS3 és / vagy PS Vita tulajdonosok fizethetnek elő.