Ilyen lesz az új Battlefront?

Közel két évvel ezelőtt jelentették be, hogy készül az új Star Wars Battlefront, amelyet a DICE csapat készít. Az új rész próbál egy kicsit elszakadni a széria korábbi tagjaitól, emiatt nem is kap sorszámot, ezzel is jelezvén, hogy új szemszögből fogják bemutatni az új részt. Az elmúlt hónapokban nem lehetett hallani túl sok információt az érkező játékról, most azonban néhány érdekes pletyka került napvilágra.

A szóbeszédek egyik legfontosabb eleme, hogy a többszereplős játékmód mellett tartalmazni fog egy kampányt is a játék, amelyben mind a jó, mind a rossz oldalon végig lehet majd játszani a teljes Star Wars sagat. Érdekesség, hogy a tervek szerint hosszabb lesz a sztori mód, mint a mostani játékoké, és a befejezés kapcsolódni fog az idén érkező új Star Wars filmhez.A többszereplős mód a korábbi Battlefield játékokhoz hasonlóan támogatni fogja akár a 64 fős csatákat is. A hős rendszer is visszatér, vagyis megfelelő számú kill után egyfajta killstreak rendszerként lehívhatóak lesznek híres Star Wars szereplők.

A tervek szerint masszív DLC áradat is várható a Battlefronthoz, amelyek közül néhány új pálya és szereplő biztosan az év végén érkező Star Wars mozifilmből származnak majd.A fentieket tessék pletykaként kezelni, lévén sem az EA, sem a DICE nem nyilatkozott a témában, de nem is tagadta őket. A premier napját nem lehet egyelőre tudni, de a szóbeszédek szerint valamikor nyárra várható az új rész  megjelenése.

Azóta történt

Előzmények