Ilyen a Nintendo Switch menüje

Frissítve:

Úgy tűnik, hogy nem olyan egyszerű a dolog, mint amiről szó van. A Nintendo jelezte ugyanis, hogy néhány darab Switch-et elloptak egy észak-amerikai viszonteladótól (ha minden igaz egy saját alkalmazottjuk a tettes) és azokat értékesítették. A NeoGAF-es felhasználó is így jutott hozzá a géphez, de nem tartja meg, hanem visszaküldi a Nintendónak.

Eredeti hír:

A normálisabb januári bemutató után még több rajongó várja türelmesen a Nintendo Switch márciusi premierjét, azonban vannak olyan szerencsésebb felhasználók, akik már most hozzájutottak a géphez. NeoGAF-en posztolta ki a korábban megérkezett csomagját a hiphoptherobot nevű felhasználó, aki azonnal készített egy videót a bekapcsolás utáni pillanatokról.

A bejegyzés kikerülése után többen is jelezték, hogy megérkezett már a gépük, így az elkövetkező napokban bizonyára több videó is kikerül majd a gépről, és a játékokról. A Nintendo hivatalosan még nem véleményezte a dolgot, de nem hinnénk hogy különösebb szankciókkal sújta a felhasználókat, hiszen nem ők hibáztak, hanem a boltok, akiktől megkapták a csomagokat.

Előzmények