2018. május 24., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Switch rovat

Ilyen a Nintendo Switch menüje

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu | Frissítve:

Frissítve! - Van aki már megjelenés előtt megkapta a konzolját, így be tudta mutatni a bekapcsolás után első pillanatokat.

Frissítve:

H​ir​de​tés​

Úgy tűnik, hogy nem olyan egyszerű a dolog, mint amiről szó van. A Nintendo jelezte ugyanis, hogy néhány darab Switch-et elloptak egy észak-amerikai viszonteladótól (ha minden igaz egy saját alkalmazottjuk a tettes) és azokat értékesítették. A NeoGAF-es felhasználó is így jutott hozzá a géphez, de nem tartja meg, hanem visszaküldi a Nintendónak.

Eredeti hír:

A normálisabb januári bemutató után még több rajongó várja türelmesen a Nintendo Switch márciusi premierjét, azonban vannak olyan szerencsésebb felhasználók, akik már most hozzájutottak a géphez. NeoGAF-en posztolta ki a korábban megérkezett csomagját a hiphoptherobot nevű felhasználó, aki azonnal készített egy videót a bekapcsolás utáni pillanatokról.

A bejegyzés kikerülése után többen is jelezték, hogy megérkezett már a gépük, így az elkövetkező napokban bizonyára több videó is kikerül majd a gépről, és a játékokról. A Nintendo hivatalosan még nem véleményezte a dolgot, de nem hinnénk hogy különösebb szankciókkal sújta a felhasználókat, hiszen nem ők hibáztak, hanem a boltok, akiktől megkapták a csomagokat.

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.