[Update]III. Országos Kecskeméti Tekken Verseny

Update: a verseny dátuma sajnos hibásan lett megadva, azóta javításra került. Tehát február 25-én esedékes, szombati napon.

Idén is megrendezésre kerül a kecskeméti Tekken verseny, immár harmadik alkalommal. Ezúttal február 25-ére esik a rendezvény amin értékes nyeremények is gazdára találnak. A minden részletre kitérő közleményt alább találjátok.

A tavalyi évhez képest ismét emeljük a tétet, hiszen a versenygépek számát 6-ról immáron 8-ra emeltük, hogy a tavalyinál is pörgősebb és még élvezetesebb játékélményt biztosíthassunk a résztvevőinknek. Az idei évben a sorozat előtt is szeretnénk tisztelegni, így a verseny alatt egy Tekken játéktermi plakát kiállítást is megtekinthettek, amely közel 40 képet vonultat fel a kezdetektől napjainkig. Akinek ez nem volna elég, az Rhythm of Tekken néven egy egész napos válogatást hallgathat a legjobb Tekken játékzenékből!

A versenyünk időpontja: 2012. február 25. 10:40-17:00

Helyszíne: Kecskeméti Ifjúsági Otthon, 6000 Kecskemét, Kossuth tér 4.

Nevezési / Belépődíj: 1000Ft

Programok: Tekken 6 Bloodline Rebellion verseny 10:40 - 11:00 - Versenyzők beérkezése, megnyitó, csoportok sorsolása 11:00 - 12:40 - Selejtezők / Körmérkőzések (8 gépen) 12:40 - 13:00 - Szünet 13:00 - 13:20 - Középdöntő I. (8 gépen) 13:20 - 14:50 - Középdöntő II. (6 gépen) 14:50 - 15:00 - Szünet 15:00 - 16:30 - Döntők a kivetítőn 16:30 - 17:00 - Díjátadó és Szabad játék a fennmaradó időben

Egész napos programok: - Tekken játéktermi plakát kiállítás, közel 40 képpel a kezdetektől napjainkig. - Rhythm of Tekken: Egész napos válogatás a legjobb Tekken zenékből - A Selejtezők után Tekken 6 Bloodline Rebellion, Tekken Tag Tournament 2 (Demo) és Tekken Tag Tournament HD szabad játék (ez erősen függ a nevezők számától, természetesen szurkolókat és kíváncsi érdeklődőket is szívesen várunk!)

A versenyre nevezni elsődlegesen a facebook oldalunkon lehet a "Versenyjelentkezés" nevű kiírásunk alatti hozzászólással, azonban akinek ez nem megfelelő, az az alábbi csatornákon is elérhet bennünket:

E-mail: kami@kameet.hu, kecskemetgames@gmail.com, dalfgan@freemail.hu,

MSN: daisuke_ido@msn.com

Skype: dai_is_ido

A verseny napján, a helyszínen is fogadunk el jelentkezést a bemelegítés alatt, de szeretnénk, hogy aki teheti, előre szóljon, hogy minél zökkenőmentesebben tudjunk kezdeni. Regisztrációnál kérjük adjátok meg a neveteket, valamint azt, hogy honnan jöttök. A versenyünk szabályzata elérhető a http://kameet.hu/viewpage.php?page_id=2 címen. A támogatóink és a nyereményeink listája folyamatosan bővül, de annyit elárulhatunk, hogy megéri harcba szállnia mindenkinek a konzolos nyereményekért! A versenyünk aloldala: http://kameet.hu/viewpage.php?page_id=1 Mindenkit várunk nagyon sok szeretettel!

Azóta történt