Így készült a Vakondok 4 - Fodor Tamás

A 90-es évek elején a Csoki klubban összeismerkedett néhány középiskolás srác, akik eldöntötték, hogy játékfejlesztésébe kezdenek. Első játékukat hosszú évekig fejlesztették egyikük szüleinek pincéjében, majd 1994-ben a fejlesztést siker koronázta, és a játék meg is jelent Reunion néven az angol Grandslam Entertainment kiadásában. Az addig még Amnesty Design néven futó csapat ezután megalapította hivatalos cégét, melyet Digital Reality-nek neveztek el.

Következő űrstratégia játékuk az Imperium Galactica nevet viselte, mely 1997-ben jelent meg, és akkora siker lett, hogy a játékot kiadó amerikai GT Interactive egyből meg is rendelte a második részét. Az Imperium Galactica II-t sokan a máig valaha készült legjobb magyar játéknak tartják. 1999 karácsonyakor, a megjelenés után, akkora volt rá itthon a kereslet, hogy hamar hiány alakult ki a boltokban a játékból.

A werk videóból az is kiderül, hogy Fodor Tamás szerint melyik fejlesztésük lehetett volna a legnagyobb sikerük, ha befejezhették volna.

Azóta történt

Előzmények