Így fest jelenleg a Battlefield 2042 alfa kiadása

Bár hivatalosan nem lehet megosztani semmit a most hétvégi tesztből, sokan ezt a szabályt mégsem tartják be.

Frissítve: Ahogy várható volt, a videókat törölték, de a linkelt oldalon még letölthetőek a file-ok.

Eredeti hír:

Sokan várjuk az idei ősz egyik sikervárományosának szánt Battlefield 2042-t, amelynek premierjéig még türelmesnek kell lennünk, azonban a szerencsés kiválasztottak ezen a hétvégén tesztelhetik a játék alfa kiadását PC-n és Xbox konzolokon (A PlayStation változat tesztelését elhalasztották végül). A szabályok szerint semmilyen képet vagy videót nem lehet megosztani, ezt azonban sokan nem tartják be, ezzel viszont kockára teszik az accountjuk elérhetőségét. (Sőt a legutóbbi hírek szerint akár a teljes játékot sem fogják tudni elérni megjelenéskor) Lentebb néhány normálisabb minőségű PC-s videót tekinthettek meg, de vélhetőleg ezeket a későbbiekben törölni fogja az EA.

Amennyiben törölnék a csatornát, úgy a fenti videók forrása ezen a linken elérhetőek letölthető formában 7 napig. Fontos megjegyezni azonban, hogy a látott anyagok nem prezentálják a játék végső változatát, így ezekből nem lehet valós következtetéseket levonni.

A béta teszt indulásának pontos dátumát még nem árulták el nekünk (Korábbi szivárogtatás szerint szeptember elején indul), a végső kiadás október 22-től lesz elérhető az alap változat vásárlói számára. (GOLD és Ultimate verziókkal egy héttel korábban játszhatunk már)