Igaz a pletyka: Csak jövőre érkezik a DriveClub

Nem sokkal azt követően, hogy beszámoltunk a Watch Dogs című játék elhalasztásáról, újabb nyugtalanító szóbeszéd kapott szárnyra, miszerint a PlayStation 4 konzol egyik aduászaként emlegetett DriveClub című autós játék szintén csak jövőre érkezik. Sajnos igaznak bizonyultak a pletykák.

A Sony főnöke, Shuhei Yoshida a hivatalos PlayStation Blogon jelentette be a játékosoknak, hogy a fejlesztőknek több időre van szükségük ahhoz, hogy teljesen az elképzeléseiknek megfelelően készíthessék el a programot. Hozzátette, hogy, bár így lekésik a konzol hivatalos premierjét, ő továbbra is bízik benne, hogy ez a játék minden képzeletünket felül fogja múlni.

A csúszás természetesen érinti a PlayStation Plus előfizetők számára elérhető "Instant Game Collection" tartalmát is, mert, bár a DriveClub PlayStation Plus Edition továbbra is része lesz a csomagnak, a játékosok csak annak megjelenésekor tudnak vele játszani. Azonban addig ott lesz a Contrast című játék is (Lásd a videón), melyet ingyenesen tölthetnek le a PlayStation Plus előfizetők.

A DriveClub megjelenésére pedig valamikor 2014. elején lehet számítani.

Azóta történt

Előzmények