Idén nem lesz BlizzCon rendezvény

Hirdetés

Első hallásra biztos elszomorodnak a Blizzard rajongók, amiért a cég idén nem tartja meg a minden évben esedékes show-ját, ahol új bejelentéseket, LAN-partikat és egy csomó más érdekességet szoktak megrendezni. Azonban elnézőnek kell lennünk velük szemben emiatt, hiszen mindezt a mi érdekünkben teszik. Hogy miért? Mindjárt kiderül.

A Blizzard bejelentésének értelmében azért nem lesz idén BlizzCon, mert a készítők még 2012-ben ki szeretnék adni mindhárom játékukat, amin jelenleg dolgoznak. Ezért most a Diablo III, a StarCraft II: Heart of the Swarm és a World of Warcraft: Mists of Pandaria fejlesztésére igyekeznek fókuszálni, valamint nagyobb figyelmet akarnak szentelni az Ázsiában 2012 végén megrendezésre kerülő Battle.net világbajnokságra is.

A rendezvényen a versenyzők StarCraft II és World of Warcraft Aréna meccseken versengenek majd egymással, komoly pénzösszegekért és dicsőségért. A Blizzard azt is hozzátette, hogy a Battle.net VB-ről, valamint a 2013-ban megrendezésre kerülő BlizzCon rendezvényről részleteket majd az elkövetkező hónapok során fognak ismertetni.

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények